BURSA / OSMANGAZİ - M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu

M.Nezir Gencer İmam Hatip Ortaokulu

Adres
EMEK FATİH SULTAN MEHMET MAH. ŞHT.KOM.ER RAMAZAN OKUR CAD. NEZİR GENCER İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO 51 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Eğitimin ilk şartı düzen ve plandır; bu da disiplinle mümkün olabilir. Korkuya değil saygıya, cezaya değil sevgiye dayalı bir disiplin anlayışı, çocuklarımızın özdenetimlerini küçük yaşlardan itibaren sağlamalarını ve her eylemlerini düşünerek, titizlilikle yapma alışkanlığı kazanmalarına yöneliktir. Çağdaş ve düşünebilen insan yetiştirmek ve bunu düzenli, planlı bir şekilde yapmak Nezir Gencer İlk/Ortaokulu´nun başlıca ilkelerindendir. Nezir Gencer İlk/Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü TEOG sınavı sosyal kültürel alanda alınan başarılardır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri Nezir Gencer Ortaokulu kazandıracak en başarılı ortaokulları arasında yerini alacaktır.
Misyon
Nezir Gencer Ortaokulu´nda çocuklarımız önce düşünmeyi öğrenir. Çünkü düşünme, bilgiyi işleyen ve kullanılabilir hale getiren bir araçtır. Bilgi, düşüncenin hammaddesidir. Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Nezir Gencer İlk/Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
Yıldızlar Kız Futsal Takımımız Osmangazi İlçe 1. oldu Yıldızlar Kız Futsal Takımımız Bursa İl 2. oldu
Öğretim Şekli :Tam gün
08.30-16.15
Metro ve özel halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Er Ramazan Okur Caddesi No: 22 Emek Osmangazi/BURSA
İl merkezine uzaklık 13 km ilçe merkezine uzaklık 12 km dir.
Voleybol Futbol Futsal
Kodlama Eğitimi